Haku Menu

Työtä, jolla on suuri merkitys

Biolääketeknologiaa opiskeleva Janika Ruuska on ollut Veripalvelussa kesätöissä jo kahtena vuonna.

​​


 


”Työskentelin verivalmisteiden tuotannossa kesät 2015 ja 2016 ja jäin molempien kesien jälkeen tuntityöntekijäksi opintojeni ohelle. Olen "tuntilaisena" tälläkin hetkellä.
 
Valmistun tänä keväänä biolääketeknologian insinööriksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Opintoni keskittyvät pääasiassa kemiaan, fysiikkaan ja solutason biologiaan, jotka sisältävät runsaasti laboratoriotyöskentelyä.
 
Opiskelupaikan saatuani minulle aukesi vihdoin mahdollisuus hakeutua alalle, joka on lähellä sydäntäni. Tähtäsin työpaikkaan, jossa omat kiinnostuksen kohteeni ja arvoni kohtaavat. Veripalvelu vastasi juuri näitä asioita, ja hain tänne kesätöihin toisena opiskeluvuotenani. Minulle oli tärkeää myös se, että talon sisällä on mahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin, uusiin haasteisiin ja uralla etenemiseen.
 
Alani ihmisillä on suhteellisen laajat mahdollisuudet valita urallaan erilaisia suuntia, mutta Veripalvelu on työpaikkana juuri sopiva meille, jotka olemme kiinnostuneet ihmisten terveydestä, hyvinvoinnista ja auttamisesta.
 
Täällä työskentelyssä parasta on se, että tiedän, että työlläni on suuri merkitys jollekin toiselle. Ja tietenkin ihmiset: Veripalvelu on täynnä mahtavia persoonia, joiden kanssa työskentely on ollut ihana piristys opiskeluntäyteisessä elämässä. Tämä on kokonaisuudessaan työpaikka, jossa välittämisen ilmapiiri on huipussaan.”


Lue myös
Laboratorioanalyytikko Markus Mustonen kertoo kesätyökokemuksistaan täällä.