Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme lääkealan tai lääketieteen ammatilaisia ja opiskelijoita vuosilomasijaisiksi verivalmisteiden tuotantoomme Helsingin Kivihakaan.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa valmistamme luovutetusta verestä punasolu- ja verihiutalevalmisteita sekä plasmaa lääkkeiden raaka-aineeksi. Perusvalmisteiden lisäksi valmistamme monia erikoisvalmisteita. Vastaamme myös Helsingissä olevien verivalmistevarastojen ylläpidosta sekä valmisteiden jakelusta sairaaloille.

Tehtäväsi

Teemme töitä tiiviisti tiimeissä. Työhömme kuuluu veren prosessointia eri verivalmisteiksi potilaiden tarpeisiin sekä verivarastojen hallintaa. Työvaiheet ovat osin koneellisia, mutta ne edellyttävät myös runsaasti käsityötä.

Työskentelemme kuutena päivänä viikossa, arkisin aamu- ja iltavuorossa sekä lauantaisin ja juhlapyhinä päiväsaikaan. Vuosilomasijaisemme tuuraavat joka toinen lauantai. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuun aikana ja päättyvät elokuun loppuun mennessä. Huomioimme opintojen aloituksen mahdollisuuksien mukaan.

Edellytämme

Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Osaat tehdä ryhmätyötä tiimissä kuin tiimissä, ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa työyhteisössä. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja käytössäsi on lisäksi sähköinen oppimisympäristö. Tarjoamme työasun ja -jalkineet sekä lounasedun. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantoesimies Sari Rope p. 050 409 0680 sekä operatiivinen esimies Kaisa Ovaska p. 041 540 5233.

Jätä hakemuksesi viimeistään 21.2.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.