Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme sairaanhoitajia, kätilöitä tai terveydenhoitajia sekä alan opiskelijoita vuosilomasijaisiksi veripalvelutoimistoihimme Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon, Lahteen, Ouluun, Seinäjoelle, Tampereelle ja Turkuun. Sijaisuudet alkavat huhti-toukokuun aikana ja päättyvät elo-syyskuussa.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu on osa suomalaista terveydenhuoltoa. Vastaamme verenluovuttajien sekä -luovutusten riittävyydestä Suomessa. Verenluovutuksessa työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata. Olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. 

Tehtäväsi

Työsi verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa sekä huolehtimista päivittäisen työn sujumisesta. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti. Työ voi sisältää matkustamista verenluovutustilaisuuksiin ja niissä työskentelyä.

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä.

Edellytämme

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Huomioimme valinnassa myös opiskelijat, joilla on opinnoista jäljellä viimeinen syventävä lukukausi, kaikki teoreettiset opinnot suoritettuina sekä mahdollisuus työskennellä huhtikuusta syyskuun loppuun. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä.

Tarjoamme

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa työyhteisössä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen asiakaspalveluun ja verenottoon liittyviin tehtäviin. Käytössäsi on lisäksi sähköinen oppimisympäristö ja perehdytysohjelma. Tarjoamme työasun ja -jalkineet sekä lounasedun. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat esimiehet:
• Helsingin liikkuva veripalvelu: Pirjo Grön, p. 050 374 1005
• Helsinki Kivihaka ja Lahti: Nina Sauramäki, p. 050 396 9426
• Helsinki Sanomatalo: Jukka Herttuala, p. 050 590 6508
• Kuopio: Paula Korhonen, p. 050 390 3492
• Jyväskylä: Liisa Romo, p. 050 552 5277
• Oulu: Mervi Näyhä, p. 050 596 6721
• Tampere: Päivi Metsola, p. 050 336 2502
• Turku ja Seinäjoki: Pekka Kukko, p. 050 374 0471

Jätä hakemuksesi viimeistään 21.2.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.