Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme bioanalyytikoita, laboratoriohoitajia tai alan opiskelijoita vuosilomasijaisiksi laboratoriopalveluihimme Helsingin Kivihakaan.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun laboratorioissa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelut kattavat veriryhmä-, hemostaasi-, kudossopeutuvuus- ja trombosyyttitutkimukset. Laboratorioissamme työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Tehtäväsi

Teemme töitä erikoisanalytiikan tiimeissä. Tutkimuksia tehdään monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti. Työ ei sisällä näytteenottoa. Teemme tutkimuksia, kun niitä tarvitaan – jopa 24/7. Vuosilomasijaisena työskentelet pääosin päivävuorossa, tiimistä riippuen myös viikonloppuisin. Laboratorioissa noudatetaan jakso- tai liukuvaa työaikaa.

Edellytämme

Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Osaat tehdä ryhmätyötä tiimissä kuin tiimissä ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa työyhteisössä. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja käytössäsi on lisäksi sähköinen oppimisympäristö. Tarjoamme työasun ja -jalkineet sekä lounasedun. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat arkisin klo 9-10 tiimiesimiehet Irma Lehtonen p. 050 374 2645, Paula Pyysalo p. 050 360 4103 sekä Sirpa Virolainen p. 050 374 0242.

Jätä hakemuksesi viimeistään 21.2.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.