Haku Menu

Kehityspäällikkö Laadunhallintayksikköön

Haemme Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun Laadunhallintayksikköön Helsingin Kivihakaan Kehityspäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään.

​Tehtäväsi

Toimit tiedonhallintajärjestelmän (M-Files) omistajana. Veripalvelun tiedonhallintajärjestelmä kattaa esimerkiksi toimintaohjeet, dokumentit ja laadunhallintaprosessit.

-  Vastaat järjestelmän toiminnallisuudesta ja käytettävyydestä.

-  Vastaat kehitysideoiden arvioinnista ja priorisoinnista.

-  Vastaat kehitystöiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

-  Vastaat testauksen ja validointien laajuudesta ja dokumentoinnista.

-  Koordinoit pääkäyttäjätiimin toimintaa ja toimit myös itse pääkäyttäjänä.

-  Vastaat toimittajayhteistyöstä.

-  Koulutat loppu- ja pääkäyttäjiä.

Vastaat Veripalvelun tiedonhallintasuunnitelman luomisesta, rakenteesta ja kehittämisestä.

Toimit projektipäällikkönä sovituissa projekteissa ja osallistut projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Osallistut myös sisäisiin auditointeihin auditoijana.

Toimit asiantuntijana osana laadunhallinnan tiimiä ja raportoit laatujohtajalle. Tehtäväsi ovat itsenäisiä, mutta toimit laajasti Veripalvelun eri toimintojen kanssa koko Veripalvelun toimintaa tukien.

Edellytämme

Sinulla on soveltuva koulutus sekä tiedon- ja dokumenttienhallinnan kehittämisen kokemus. Sinulla on kokemusta vastaavantyyppisten tietojärjestelmien käyttämisestä ja kehittämisestä, ja omaksut nopeasti järjestelmien toimintalogiikan. Sinulla on myös kokemusta tietojärjestelmien validoinneista tai niiden laadunvarmistuksesta.

Työssä menestyminen edellyttää kokonaiskuvan hallintaaa. Sinulla pysyy langat käsissä, olet organisointikykyinen ja joustava. Sinulla on myös kykyä systemaattiseen, huolelliseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä aktiivista otetta työhön ja eteen tulevien haasteiden ratkaisemiseen. Pidät itsenäisestä kehittämistyöstä, mutta siedät myös rutiininomaista pääkäyttäjän rooliin kuuluvaa työtä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen.

Eduksi katsomme

·  Kokemus M-Files-järjestelmän käytöstä ja hallinnasta

·  Laadunhallinnan prosessien (mm. poikkeamien, riskien ja muutosten hallinta) ja      laadunvarmistuksen perusperiaatteiden tunteminen

·  Terveydenhuollon tietojärjestelmien laadunhallinnan tunteminen tai osaaminen

·  Viranomaissäädellyn tehtäväkentän ymmärtäminen (GPG, GMP, GDP, GAMP)

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen asiantuntijatyön kehittyvässä ja osaavassa työyhteisössä. Veripalvelu tarjoaa ainutlaatuisen työympäristön, jossa työtä tehdään yhteistyössä sairaala-asiakkaiden, vapaaehtoisten verenluovuttajien sekä Veripalvelun eri toimintojen kanssa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhösi liittyviin tehtäviin. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laatujohtaja Sanni Palosaari, puh. 040 673 7579.

Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 28.9.2021 hakulomakkeen kautta.


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka vastaa Suomen verihuollosta tuottamalla verivalmisteita ja palveluja sairaaloille. Veripalvelun liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa. Veripalvelussa työskentelee noin 500 ammattilaista ja asiantuntijaa yhteensä 9 paikkakunnalla. Toimintaamme ohjaavat muun muassa laki veripalvelutoiminnasta sekä Euroopan Unionin veriturvallisuusdirektiivi. Suomessa Veripalvelun toimintaa valvoo Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea. veripalvelu.fi