Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme Veripalvelun digitaalisiin palveluihin Helsingin Kivihakaan kehityspäällikköä.Tehtävässä toimit Microsoft Dynamics AX/D365 tuotannon ja logistiikan kehityspäällikkönä.

Työtehtäviisi kuuluvat liiketoiminnan kehitystarpeiden kääntäminen järjestelmätason kehitysaihioiksi sekä toimittajan ohjaaminen järjestelmän kehitys- ja implementointiin liittyvissä tehtävissä yhteistyössä projektitiimisi ja sovelluspalvelutoimittajan kanssa. Tehtävässäsi keskityt mm. tuotannon, tilaus-toimituksen, varaston ja hankinnan osa-alueisiin, sekä näihin liittyvien jatkuvien palveluiden johtamiseen sovelluspalvelu- ja infratoimittajan suuntaan (aluksi Dynamics AX ja tulevaisuudessa D365-järjestelmissä).

Olet jo kokenut prosessien automatisoinnin ja digitalisoinnin asiantuntija. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotannon ja logistiikan prosesseista sekä konsultoinnista. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä aktiiviseen ja oma-aloitteiseen ongelmanratkaisuun sekä mukautumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Huomioit kaikessa tekemisessäsi asiakastyytyväisyyden. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.  Tärkeää meille on asenteesi: asiakaslähtöisyys, tiimityötaidot, innostuneisuus ja hyvä tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työsi tukena ovat digitaalisten palvelun kymmenhenkinen tiimi ja muista Veripalvelun asiantuntijoista koostuva vahvan yhteishengen omaava joukko. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa digijohtaja Heikki Myllyniemi, p. 029 300 1733.

Jätä hakemuksesi viimeistään 24.11.2019 tämän linkin kautta.