Haku Menu

Järjestelmäasiantuntija Laadunhallintayksikköön

Haemme Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun Laadunhallintayksikköön Helsingin Kivihakaan järjestelmäasiantuntijaa kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään opintovapaan sijaisuuteen.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu dokumenttien ja laadunhallintaprosessien hallintaan käytettävän järjestelmän käyttäjätuki, ongelmatilanteiden ratkaisu, järjestelmän kehittäminen organisaation tarpeiden mukaisesti ja kehitysprojekteihin osallistuminen. Toimit osana pientä pääkäyttäjätiimiä ja teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

•Osallistut järjestelmän ylläpitoon ja käyttäjätukeen.
•Suunnittelet ja toteutat kehitystöitä.
•Ylläpidät dokumentaatiota, ohjeistusta ja perehdytysmateriaalia.
•Laadit testitapauksia ja teet testausta.
•Pidät järjestelmää koskevia koulutuksia.
•Osallistut kehitysprojekteihin.

Edellytämme

Edellytämme soveltuvaa, esim. teknistä tai luonnontieteellistä koulutusta, ja vähintään 2 v. kokemusta järjestelmien ylläpidosta ja/tai kehittämisestä. Arvostamme kokemusta toimimisesta säädellyssä toimintaympäristössä ja/tai laadunhallinnan perusperiaatteiden ymmärtämystä.  

Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on kykyä systemaattiseen, huolelliseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Pidät kehittämistyöstä, mutta siedät myös rutiininmukaista työtä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavaa ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä hyvää organisointikykyä. 

Eduksi katsomme:

•M-Files-osaaminen tai kokemus muista dokumenttienhallintajärjestelmistä
•Kokemus tietojärjestelmävalidoinneista ja/tai laadunvarmistuksesta
•Kokemus validointitestaamisesta
•Kokemus koulutuksien järjestämisestä ja vetämisestä

Tarjoamme 

Mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja osaavassa työyhteisössä. Veripalvelu tarjoaa ainutlaatuisen työympäristön, jossa työtä tehdään yhteistyössä sairaala-asiakkaiden, vapaaehtoisten verenluovuttajien sekä Veripalvelun eri toimintojen kanssa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhösi liittyviin tehtäviin. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Kehityspäällikkö Marja Ahti, puh. 043 826 7598 ja yleisesti rekrytoinnista Laatujohtaja Sanni Palosaari, puh 040 673 7579.

Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 1.3.2021 hakulomakkeen kautta.


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.