Haku Menu

Hoitaja Verenluovutuksen lääketieteellisiin palveluihin

Haemme Verenluovutuksen lääketieteellisiin palveluihin (VLP) hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen.

​Tehtäväsi

VLP-hoitaja kuuluu VLP-tiimiin ja toimii yhdessä toisen VLP-hoitajan kanssa luovuttajavalintaan ja luovuttajakontaktointiin liittyvissä tehtävissä (mm. luovutussoveltuvuuden arviointi sairauskertomustietojen perusteella, VLP-lääkärin ohjeistuksen pohjalta, luovuttajille verenkuvatulosten pohjalta lähtevien kirjeiden muotoilu ja lähettäminen sekä havaintojen käsittely ja arviointi). 

VLP-hoitaja laatii itsenäisesti ja yhdessä muun VLP-tiimin kanssa ohjeita ja päivittää niitä ja osallistuu henkilökunnan kouluttamiseen. VLP-hoitajan tehtävään voidaan luontevasti liittää myös luovuttajavalinnan tuki -hoitajan (eli LUTU -hoitajan) tehtävä. VLP-hoitaja sijaistaa henkilöä, joka hoitaa luovuttajavahinkojen käsittelyä Veripalvelussa ja luovuttajien kanssa. Tehtävässä on käytössä liukuva työaika ja työ on pääasiassa päivätyötä, satunnaisesti iltatyöaikaa klo 19 saakka. Tehtävä on kokoaikainen.

Odotamme

•Vahva kokemus verenottotyöstä ja halu ylläpitää osaamista verenotossa toimimalla noin 1-2 krt kuussa verenotossa erikseen sovitulla tavalla

•Verenluovuttajavalintakriteerien ja verenluovutuksen operatiivisten ohjeiden hyvä hallinta. (Toimiminen LUTU-hoitajan tehtävissä katsotaan eduksi.)

•Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa.

•Hyvät asiakaspalvelu- ja ryhmätyötaidot

•Kyky itsenäiseen työskentelyyn

•Sujuva kirjallinen ilmaisu ja osaaminen

•Ruotsin ja englannin kielten sujuva osaaminen katsotaan eduksi.

•Microsoft Office-ohjelmien perustaidot (Word, PowerPoint ja Excel) ja valmiudet Veripalvelussa käytössä oleviin M-files-järjestelmän työkaluihin.

Tarjoamme sinulle

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja hyvään esimiestyöhön. Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävän palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa VLP:n vastaava lääkäri Johanna Castrén, p. 0503969429, 03.05.2021 alkaen. 

Jätä hakemuksesi viimeistään 12.05.2021 hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 
Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.