Haku Menu

Hoitaja Turkuun

Hoitaja, liity auttamisen ketjuun! Haemme Veripalvelu Turkuun hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 16.5.2022 alkaen.


Tehtäväsi

Työsi verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa, luovuttajien rekrytointia sekä huolehtimista päivittäisen työn sujumisesta. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Tehtävä on osa-aikainen, 32 h/vko.

Odotamme sinulta

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Myös tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto huomioidaan haussa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet sujuvasti myös muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä.

Tarjoamme sinulle

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja hyvään esimiestyöhön. Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävän palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekka Kukko, p. 050 3740 471.

Jätä hakemuksesi viimeistään 19.5.2022 sähköisen hakulomakkeemme kautta. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.