Haku Menu

Hoitaja Sanomataloon

Hoitaja, liity auttamisen ketjuun! Haemme Veripalvelu Sanomataloon hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.-31.8.2021.

​Tehtäväsi

Työsi verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa, luovuttajien rekrytointia sekä huolehtimista päivittäisen työn sujumisesta. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti. 

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Tehtävä on kokoaikainen. 

Odotamme 

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet sujuvasti myös muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä. 

Tarjoamme 

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja hyvään esimiestyöhön. Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävän palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Jukka Herttuala, p. 0505906508.

Jätä hakemuksesi viimeistään 27.04.2021 hakulomakkeen kautta.

 
Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.