Haku Menu

Hoitaja Sanomataloon

Haemme hoitajaa Sanomatalon veripalvelutoimistoon määräaikaiseen tehtävään 31.7.2021 saakka. Tehtävä on osa-aikainen, 20 h/viikko.

Tehtäväsi

Työsi verenluovutuksen hoitajana sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia ja verenottoa. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Tässä tehtävässä työaika sijoittuu pääsääntöisesti arki-illoille klo 15-20 välille, 4 h/päivä.

Osaamisesi


Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Olet motivoitunut rekrytoimaan uusia luovuttajia. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme


Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä ja mielenkiintoisessa työympäristössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Jukka Herttuala, p. 029 300 1595.

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.11.2019 tämän linkin kautta. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä ja tehtävässä on mahdollista aloittaa heti.