Haku Menu

Hoitaja, liity auttamisen ketjuun!

Haemme hoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen pääkaupunkiseudulle ajalle 31.8.2019 saakka. Valittavan henkilön tulee täyttää voimassaolevat vuorotteluvapaan sijaista koskevat ehdot.

 

Veripalvelu vastaa verenluovutusten ja -luovuttajien riittävyydestä Suomessa. Verenluovutustoiminnassa tehtäviimme kuuluvat verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys. Veripalvelussa työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata.

Tehtäväsi

Työ verenluovutuksen hoitajana sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia ja verenottoa. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Tehtävä on kokoaikainen.

Osaamisesi

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Valittavan henkilön tulee täyttää voimassaolevat vuorotteluvapaan sijaista koskevat ehdot (katso ehdot täältä). 

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Pia Kara, p. 029 300 1646.

Jätä hakemuksesi viimeistään 23.6.2019 tämän linkin kautta.