Haku Menu

Data-analyysien ammattilainen, liity auttamisen ketjuun!

Haemme data-analyytikkoa tai bioinformaatikkoa Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan tutkimustoimintamme tiedonlouhinnasta ja analytiikasta.

Tehtäväsi

Vastaat osaltasi Veripalvelun tutkimustoiminnan tiedon järjestämisestä, louhinnasta ja analytiikasta. Tutkimusalueinamme ovat erityisesti verenluovutukseen, verisolujen biologiaan ja kantasolusiirtojen immunogenetiikkaan liittyvät tutkimukset. Tutkimusnäkökulmat vaihtelevat biologisesta perustutkimuksesta sosiologiaan ja epidemiologiaan. Toimit osana Veripalvelun tutkimusosastoa, jossa työskentelee yli 15 tutkijaa. Veripalvelun tutkimusstrategia tähtää toimintaan tieteen eturintamassa.

Edellytämme

Työskentelet mielelläsi asiantuntijana yhteistyössä useiden projektiryhmien kanssa. Sinulla on halua ja kykyä olla rakentamassa tutkimushankkeita yhdessä Veripalvelun ja yhteistyötahojen tutkijoiden kanssa, keskittyen hankkeiden data-analyysiin ja tilastolliseen käsittelyyn.

Sinulla on alan loppututkinto sekä tieteellistä kokemusta ja kunnianhimoa soveltavan biolääketieteellisen tutkimuksen alueella. Olet keskusteleva ja toiset huomioiva työtoveri.

Tarjoamme

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä veripalvelutoimintaan liittyvää tieteellistä tutkimusta monien yhteistyötahojen kanssa. Veripalvelussa on mahdollista kehittää myös omia tutkimushankkeita ja tilanteestasi riippuen voimme yrittää järjestää mahdollisen aiemman tutkimustyösi jatkumisen esimerkiksi yliopistolla. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Jukka Partanen, p. 050 370 7383 tai jukka.partanen@veripalvelu.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.