Haku Menu

Bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja - liity auttamisen ketjuun

Haemme Helsingin Kivihakaan solutuotantokeskukseen bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi

Solutuotantokeskuksessa kehitetään ja tuotetaan uusia soluterapiavalmisteita kokeellisiin hoitoihin. Keskeisimmät työtehtävät ovat soluterapiavalmisteidein valmistus, valmisteiden laadunvalvontatutkimukset, solutuotantokeskuksen perusylläpito ja laadunhallinta (materiaalien ja laitteiden hallinta, puhdastilan ylläpito) sekä uusien soluterapiavalmisteiden kehitys ja validointityö. Työ on monipuolista ja palkitsevaa - olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa uusia henkeä pelastavia hoitoja.  

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Osaamisesi

Edellytämme bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan tutkintoa sekä mielellään kokemusta soluviljelystä ja solueristyksestä. Kliininen soluvalmistus potilaiden hoitoon sekä laadunhallintaan liittyvät tehtävät ovat olennainen osa työtä ja siksi GMP- ja laatuvaatimusten tuntemus sekä kokemus puhdastilatyöskentelystä katsotaan eduksi.  

Arvostamme kiinnostusta uuden oppimiseen, reipasta työskentelyotetta sekä kykyä mukautua uudenlaisiin tilanteisiin ja haasteisiin. Työ on erittäin dynaamista ja teet töitä pienessä tiimissä, joten hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokyky ja oma-aloitteellisuus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen ja viihtymiseen. 

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Johanna Nystedt, puh. 044 329 6491 ke 6.6. klo 10-11, to 7.6. klo 9-10 ja pe 8.6. klo 9-10. 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6.2018 tämän linkin kautta. Haastattelut pyritään toteuttamaan viikolla 26.