Haku Menu

Bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko, liity auttamisen ketjuun!

Haemme bioanalyytikkoa/laboratorioanalyytikkoa Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelut kattavat veriryhmä-, hemostaasi-, kudossopeutuvuus- ja trombosyyttitutkimukset. Laboratorioissamme työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Tehtäväsi

Työskentelet ensisijaisesti verenluovuttajien infektiotutkimuksiin kohdentuvassa tehtävässä. Tutkimuksia tehdään monipuolisesti laboratorioautomaatiota hyödyntäen. Työ ei sisällä näytteenottoa. Tehtävään sisältyy työskentelyä myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin jaksotyönä.

Edellytämme

Edellytämme hakijalta aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus laboratorioautomaation käytöstä ja mikrobiologisista tutkimuksista antaa hyvät valmiudet tehtävän hoitoon. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Tuemme hyvinvointia esimerkiksi liikunta- ja kulttuurikortin muodossa sekä tarjoamalla ryhmäliikuntatunteja Kivihaassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ke-to klo 9-11 tiimiesimies Sirpa Virolainen, p. 029 300 1854.

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.3.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.