Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun laadunhallintaan asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.11.2019–1.10.2020.


Tehtävä


Tehtäviisi kuuluu asiantuntijatyötä sekä kehitysprojekteihin osallistumista.Toimit materiaalin hallinta -prosessin asiantuntijana tehden tuotantomateriaalin hyväksynnät ja viallisen tuotantomateriaalin käsittelyn. Osallistut laadunhallintayksikön kehitysprojekteihin mm. tukemalla käyttäjiä tietojärjestelmien käytössä, tekemällä koulutusmateriaaleja ja kouluttamalla käyttäjiä. Osallistut myös tietojärjestelmien testaukseen.

Osaamisesi

Edellytämme luonnontieteellisen tai tekniikan alan soveltuvaa tutkintoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa.Sinulla on kokemusta prosessien kehittämisestä. Edellytämme sujuvaa tietoteknistä osaamista. Hallitset Microsoftin teknologiat, erityisesti Office-ohjelmat, ja osaat kouluttaa niiden käyttöä myös muille käyttäjille.

Sinulla on kykyä systemaattiseen, huolelliseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä aktiivista otetta työhön ja eteen tulevien haasteiden ratkaisemiseen. Pidät kehittämisestä, mutta jaksat pitää täsmällisesti huolta myös rutiinityöstä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja hyvää organisointikykyä.

Eduksi katsomme:
•    Kokemus M-files järjestelmän käytöstä ja auditoinneista
•    Tuotantomateriaalin hyväksymiseen liittyvien analyysitodistusten ja erädokumentaation sekä tuotevirhe-epäilyprosessien ymmärtäminen
•    Viranomaissäädellyn tehtäväkentän ja standardien tunteminen (erityisesti ISO 13485 -standardi (Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet) sekä CE-merkinnät)

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhösi liittyviin tehtäviinja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa laatujohtaja Sanni Palosaari, puh 040 673 7579, parhaiten tavoitettavissa ma 21.10. klo 10-11,  ti 22.10. klo 8-9 ja klo 15-16 sekä pe 25.10. klo 9-10.

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.10.2019 tämän linkin kautta.