Haku Menu

Tuo Kantasolurekisteriin miesjäsen, saat lahjakortin!

Kantasolurekisteri järjestää keväällä kampanjan, jossa palkitaan uuden miesjäsenen rekrytoinnista. Kampanjassa rekrytoija saa palkinnoksi Kiitoskaupan lahjakortin uudesta Kantasolurekisterin miesjäsenestä. Lahjavalikoimassa on mm. leffoja, äänikirjoja, joogaa ja suklaata. Kaikkien 31.5.2022 mennessä ilmoittautuneiden ja 23.6.2022 mennessä liittymisnäytteen palauttaneiden miesliittyjien kannustajat saavat lahjakortin!

​Tällä hetkellä kaksi kolmasosaa Kantasolurekisterin jäsenistä on naisia. Kaikki jäsenet ovat arvokkaita. Biologisista syistä miehet kuitenkin valikoituvat naisia useammin kantasolujen luovuttajiksi. Osa potilaista tarvitsee samaa sukupuolta olevan luovuttajan. Jotta kaikille potilaille löytyisi mahdollisimman sopiva luovuttaja, Kantasolurekisteri tarvitsee kipeästi lisää miehiä jäseniksi.

Ketkä voivat osallistua?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki, jotka tuovat uuden miesjäsenen Kantasolurekisteriin. Rekrytoijan ei tarvitse olla itse Kantasolurekisterin jäsen. Rekrytoija voi olla yhtä lailla mies tai nainen, eikä hänen itse tarvitse täyttää rekisteriin liittyjän kriteerejä. 

Kantasolurekisteriin liittyjän pitää olla 18–35-vuotias ja perusterve. Sopivuuden jäseneksi voi testata osoitteessa sovinkoluovuttajaksi.fi.

Miten kampanjaan osallistutaan?

Palkitsemme kampanjassa uusien miesjäsenten rekrytoinnista. Kampanja jatkuu niin kauan kuin lahjakortteja riittää. Lahjakortteja on rajallinen määrä.

Uuden miesjäsenen tulee täyttää sähköiseen liittymislomakkeeseen ”suosittelija”-kenttään sen henkilön sähköpostiosoite, joka kannusti häntä rekisterin jäseneksi. 

Rekrytoijan sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Voit osallistua kampanjaan rekrytoijana, vaikka et itse ole Kantasolurekisterin jäsen. Voit rekrytoida kampanjan puitteissa yhden tai useamman uuden miesjäsenen. Mitä enemmän rekisterissä on jäseniä, sitä paremmat on mahdollisuudet löytää jokaiselle potilaalle sopiva luovuttaja.

Veripalvelu toimittaa liittyjälle näytteenottovälineet kudostyyppinäytteen ottamista varten. Palkinto kampanjaan osallistumisesta lähetetään suosittelijalle kudostyyppinäytteen palauttamisen jälkeen.

Lue, miten Kantasolurekisteriin liitytään: https://www.veripalvelu.fi/kantasolurekisteri/liity-rekisteriin/nain-liityt

Palkinnot

Jokainen uuden miesjäsenen rekisteriin kannustanut henkilö saa kiitokseksi Kiitoskaupan lahjakortin. Saamallasi koodilla voi lunastaa määräaikaisen äänikirja-, liikunta- tai suoratoistopalvelun, tai tilata esimerkiksi suklaata, kahvia tai teetä. Voit myös lahjoittaa palkintosi hyväntekeväisyyteen.

Lahjakortti lähetetään sähköpostitse. Lahjakortteja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.  Kiitoskauppa lähettää lahjakortin suosittelijan sähköpostiosoitteeseen muutaman viikon kuluttua siitä, kun uusi jäsen on palauttanut sylkinäytepakkauksen Veripalveluun. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Henkilötietojen käsittely

Veripalvelu käsittelee Kantasolurekisterin jäsenten tietoja Kantasolurekisterin tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Rekrytoijista tallennetaan vain sähköpostiosoite ja sitä käytetään ainoastaan palkinnon toimittamista varten. Kantasolurekisteri toimittaa rekrytoijan sähköpostiosoitteen Kiitoskaupalle palkinnon toimittamista varten. Kiitoskauppa ei käytä sähköpostiosoitteita markkinointitarkoituksiin. Sähköpostilista suosittelijoista poistetaan palkintojen lähettämisen jälkeen.

Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Veripalvelulla oikeus hylätä osallistuminen.

Veripalvelu ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Veripalvelu pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan ja sääntöihin.